Ansøgning om billetter

I Musikkens Hus betragter vi det som en del af vores sociale ansvar at gøre kulturelle og musikalske oplevelser tilgængelige for alle. Dette gør vi blandt andet ved at bakke op om gode lokale formål og initiativer. Derfor kan man som forening, gruppe eller anden form for institution ansøge om muligheden for billetter til husets arrangementer.

Indtast kontaktoplysninger i formularen herunder, så behandler vi ansøgningen hurtigst muligt.

Bemærk: Ansøgninger til specifikke arrangementer skal ske senest 30 dage inden afvikling. Såfremt din anmodning godkendes, gør vi opmærksom på, at der oprettes en brugerprofil i vores billetsystem til registrering af billetter. Brugerprofilen oprettes ud fra det navn, telefonnummer og den mailadresse, der oplyses i felterne nedenfor. I tilfælde af ændringer vedr. de pågældende koncerter, fremsendes denne information alene til den oplyste mailadresse. Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester fralægger sig dermed alt ansvar for, at information om ændringer når frem til billethaveren, idet billetterne videregives til tredjepart.

Når du giver tilladelse til at Musikkens Hus må gemme og håndtere min forespørgsel, accepterer du på samme tid Musikkens Hus’ cookie- og persondatapolitik: https://musikkenshus.dk/cookie-og-persondatapolitik