Sankt Hans 2021

Den magiske midsommerstemning fylder Musikkens Hus, når vi traditionen tro fejrer Sankt Hans med en rigtig sommerkoncert.

Sørenhuss 1920X720px
Se spilletider
DKK 255
Skriv mig på venteliste

Om koncerten
Det bliver en lys og lun ode til midsommeren, når vi atter fejrer sommerens mest livsbekræftende og smukke tradition med bevægende musik i Koncertsalen. Vi byder velkommen til en sommeraften, hvor Søren Huss, Nordjysk Pigerkor, Klarup Pigekor og Aalborg Symfoniorkester på rørende vis vil lede os igennem årstidens elskede klassikere.

Efter koncerten fortsætter midsommerfesten traditionen tro på Musikkens Plads, og vi vil senere offentliggøre det fulde program.

Om Søren Huss
I 2002 bragede Søren Huss og bandet Saybia ind på de danske hitlister med nyklassikeren 'The Second You Sleep' og markerede sig lynhurtigt som et af tidens største popbands.

I dag har frontfiguren Søren Huss udgivet fire studiealbums under eget navn og senest i 2019, hvor han udgav albummet ’Sort Og Hvid Til Evig Tid’.

Med sit omfattende og hit-spækkede katalog har Huss i dag indtaget sin retmæssige plads blandt landets mest eftertragtede artister, når han drager ud på sine Danmarksturnéer, hvor billetterne altid rives væk.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.