Michael Falch

Poetisk triotur

Michaelfalchpoetisktrio2025 Orange
Se spilletider
Køb billet

I selskab med to prægtige musikere går Michael Falch på scenen med sine smukkeste og mest sigende numre om menneskers vilkår og tingenes tilstand – selvfølgelig med den intensitet, den energi og det særlige nærvær, der altid kendetegner hans optræden.

Han bliver sekunderet af den norske cellist, Live Johansson fra LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album, samt tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Falchens backingband, og som til daglig er en del af Love Shop.

Psst… Michael Falch skriver for tiden nye sange, og et nyt album ventes at se dagens lys i oktober 2024.

Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig. Han har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turné. Alene i nyere tid har han turneret med sit unge rockband DÉT BAND, med sin datter Mathilde, den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, akustisk solo og med Poul Krebs.

Support
Support bliver et nyt navn på den danske scene, Gabriel Jacobsen. Siden han var ganske ung, har han arbejdet for Michael Falch som scenemester. Sideløbende har Gabriel udviklet sin egen sangskrivning, og han giver prøver på sin store stemme, inden den poetiske trio indtager scenen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.