Magnus Münster

Cover Magnus Münster 1690X1250
Se spilletider

Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere har fået direkte besked.

Magnus Münster har allerede hittet med sin debutsingle ‘So Last Year’, der har rundet over 1 mio. afspilninger på Spotify. 19. april udgav han sit debutalbum ’And Then There Were Flowers’, som han sammen med sit band udfolder på scenen denne aften. Med sig har han en stor portion tør humor, et smittende smil og en håndfuld ærlige anekdoter.

Tematisk kredser sangene på ’And Then There Were Flowers’ om de nære relationer, om kærlighed både når den er god og dårlig, om selvreflektion og selvkærlighed. Alt sammen omfavnet af Magnus’ på én gang sårbare og kraftfulde vokal.

Med sin rene og moderne lyd leverer Magnus Münster et blomstrende og følsomt bud på, hvordan popmusik anno 2024 skal lyde. Han henter inspiration fra en række store musikere såsom Paul McCartney og Paolo Nutini, samt moderne popstjerner som Harry Styles og The 1975. Resultatet: Han formår at berøre et bredt spektrum af følelser med sin rene og moderne pop af høj kvalitet.

2024 står til at blive Magnus Münsters helt store gennembrud. I 2023 spillede han sin debutkoncert med fuldt band på Spot Festival – koncerten endte med at blive én af de mest omtalte på festivalen. Og i slutningen af 2023 indtog han Aarhus og København ved to udsolgte koncerter. Nu indtager den unge singer-songwriter fra Hørsholm også Aalborg.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.