Lucky Lo

Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver, gæster Musikkens Hus med fuldt band setup – glæd dig til en koncert hvor musikken springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede.

MH 1080X1920 (38)
Se spilletider
DKK 200
Køb billet

For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter personlige forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum ’Supercarry’ er en helt enestående og anmelderrost alt-pop støbning udgivet via Tambourhinoceros.

Lucky Lo har høstet adskillige fem-stjernede anmeldelser for sine live-optrædener bare i år, på henholdsvis Spot Festival og Roskilde Festival, hvor Undertoner beskrev oplevelsen som værende;

Da den vuggende guitar på indledningen til “Receiving/Giving” blev slået an, så lød det nemlig som noget nær den bedste sommersang, man kunne tænke sig at stå og høre på netop det tidspunkt. Og med Lo Ersare i front som gruppeterapeut var det svært ikke at lade sig rive med i en følelse af kærlighed og omsorg for ens medmennesker, mens hun sang om alle de ting, vi giver og modtager fra hinanden.' - Undertoner.dk

Lo Ersare’s alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Og ligesom lejens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares inderlige contra-alt vokal altid skinner igennem.

Lyden er et en kombination af Los finurlige sangskrivning og nærvær, sammen med fire enestående og lejesyge musikere; Casper Henning Hansen (Moi Caprice, Choir of Young Believers), Mads Nørgaard (The Nest, Orgelheimers), Malte Nordtorp Pedersen (Knægt) og Ida Urd (Tårn, Hôy La). 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.