Jeff Buckley - En hyldestkoncert

I år er det 30 år siden udgivelsen af albummet ’Grace’. Det markerer fem af landets fineste stemmer, når de går på scenen til en hyldestkoncert hvor de fortolker musikken, mennesket og myten Jeff Buckley!

Event
Se spilletider
Køb billet

’Grace’ er et enestående debutalbum – et tidløst mesterværk fra en stemme, der forstummede alt for tidligt, men som til stadighed giver genlyd i nye generationer. Albummet, der udkom den 23. august i 1994 blev Jeff Buckleys eneste. I anledningen af, at det er 30 år siden inviterer et sandt stjernehold af danske sangere og musikere til ’Jeff Buckley – En Hyldestkoncert’.

Glæd dig til at opleve: Nicklas Sahl, Silas Bjerregaard, Kira Skov, Bjørn Fjæstad og Ginne Marker

Udover artisterne tæller bandets bassist Troels Skjærbæk, guitarist Rune Kjeldsen, trommeslager Jesper Lind og Henrik Lindstrand på keys og klaver, som de fleste kender fra rockbandet Kashmir.

"Jeg spillede med i orkestret i VEGA i 1998 til en hyldestkoncert for Jeff Buckley, som døde året inden. Dengang var jeg lige blevet introduceret for hans musikalske univers, som fuldstændig skyllede over mig med al dens intensitet og sjælfuldhed. Når jeg lytter til albummet ’Grace’ i dag, er det bemærkelsesværdigt, hvor friskt og vedkommende det stadig lyder. For mig, er det ikke kun en klassiker, men også et af få tidløse værker, som bare er der.” fortæller Henrik Lindstrand

Jeff Buckley døde på tragisk vis i en drukneulykke den 29. maj 1997. Det var blot tre år efter udgivelsen af ’Grace’, og inden han nåede at færdiggøre opfølgeren med arbejdstitlen, ’My Sweetheart The Drunk’, der dog udkom posthumt i 1998, som skitser og demoer på et dobbeltalbum, der, ligesom liveudgivelser som ’Live at Siné’ og ’Mystery White Boy’.

Men en ting er sikkert - Jeff Buckley satte et ikonisk aftryk på 90’ernes rockmusik og eftertiden.

Bestil koncertmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.