Hans Philip

For et år siden gik alt udsolgt! Ovenpå et mageløst comeback med Ukendt Kunstner, er Hans Philip endelig klar med egne koncerter i nyt format, når han tager sine sange fra de anmelderroste og storhittende albums, ’Forevigt’ og ’[a] & [ß]’, ud på tour i efteråret.

Hansp (1)
Se spilletider
Køb billet

”…en lille, blinkende diamant af en koncert!”

Sådan beskrev Politiken den første af i alt seks udsolgte aftener på Store VEGA i København, da Hans Philip drog ud på forårsturné i 2023.

Siden fulgte et uventet comeback i dansk musik, da Hans Philip og producer, Jens Ole McCoy, efter syv års pause, genopstod som Ukendt Kunstner. #1-albummet, ’Dansktop’, ryddede hitlisterne, mens Ukendt Kunster, der bl.a. kan opleves på Refshaleøen til sommer, var tilbage i storform på Roskilde Festival og i landets arenaer i efteråret 2023.

I starten af 2019, sendte Hans Philip albummet, ’Forevigt’, på gaden med Guld- og Platin hits som ’Dagdrøm [1]’ og ’Drenge & Piger’. Solo-debutens drømmende R&B og poetiske tekster, der nærmest spejlede en hel generation, blev hyldet af både lyttere og anmeldere, ligesom opfølgeren og dobbelt-albummet, ’[a] & [ß]’, som i september 2022 høstede endnu en stjerneregn og nye Guld-hits som ’Rose’ og ’Hjertebrand’.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.