Ella Augusta

Ellaaugusta Pressefoto (1)
Se spilletider
Køb billet

Sanger og sangskriver Ella Augusta har sunget titelsangen til den populære ungdomsserie ’Grænser’, udgivet musik med Lord Siva og været P3’s Uundgåelige sammen med Benjamin Hav med deres sang ’Første Dag’.

Sidstnævnte har ført hende til gæsteoptrædener på Hav’s store efterårsturné, hvor de bl.a. spillede foran over 10.000 mennesker i Royal Arena, og senest på Northsides største scene til fuldt fremmøde.

I januar udgav Ella Augusta singlen ’Internetsangen’, som siden release har streamet over 800.000 gange og kom i rotation på P4.

Den 3. maj udkom Ellas debut-EP ’Sytten’, hvor nummeret ’Baglæns’ allerede har rundet en million afspilninger. Sangene derfra kunne opleves live, både ved Ellas headliner-debut og til en proppet og anmelderrost koncert på årets SPOT festival.

På scenen i Musikkens Hus kan du opleve den unge sangskrivers musik, flankeret af dygtige musikere, der bringer hendes nærvær og intime stemme frem i lyset.

Anmeldelser
Mens jeg sidder her, går det op for mig, hvor iørefaldende det hele er. Hele vejen rundt. Og da de går videre til sangen ”Første Dag”, som hun har spillet en del med Benjamin Hav, som virkelig har givet hende livemæssigt nogle kilometer i benene, brillerer hun både i en langsom version af nummeret, og også i originaltempo med rap og sang”.
– GAFFA, SPOT Festival.

Kun tre numre inde i Ella Augustas koncert på Spot Festival fik det 17-årige pophåb hele Lille Sal op af sæderne for at danse. Ikke fordi vi fik besked på det, men fordi det ganske enkelt var umuligt at lade være”.
– Soundvenue, SPOT Festival.

Man plejer at blive siddende. Men så snart Ella Augusta begyndte at synge, fløj publikum op af stolene for at synge sig ind i hver en sang. Og de blev stående. Ekstatiske. Hun var forbløffet. Ikke salen. For hende kommer vi til at høre mere til”.
– Politiken, SPOT Festival.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.