Caroline Henderson

NYT ONE WOMAN SHOW: MIT LIV SOM HUN

Hendersson
Se spilletider
Køb billet

I sensommeren 2024, kan publikum se frem til at opleve Caroline Henderson i en unik musikalsk setting, som de aldrig har set hende i før. Med udgangspunkt i historier fra hendes liv som kvinde, er ’Mit liv som Hun’ et musikalsk one woman show, fyldt med fortællinger, komik og selvfølgelig sange.

Et one Woman show med historier fra mit kvindeliv.

Et kvindeliv over æggestok og ædelsten hvor hverdags komik, absurditeter, hemmeligheder og sange fletter sig sammen til et personligt og musikalsk talkshow.

Med glimtet i øjet og intime fortællinger oveni hatten vil jeg tale om ungdom, alderdom og visdom. Jeg vil snakke om pigen, kvinden og moderen. Jeg vil synge om kærlighed, ærlighed og fortrædelighed.

‘ Mit liv som Hun ‘ er en finurlig storytelling om at være frøken, fruentimer, feminist med begge hænder i opvasken og en fjerpen eller to i hatten!”

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen og i TV-serier både i ind- og udland. Inden for de sidste par år har hun været aktuel i ’Vikings Valhalla’ på Netflix, den storslåede musicalopsætning af ’Natasja’ og den anmelderroste spillefilm ’Viften’ som i slutningen af oktober modtog Nordisk Råds filmpris 2023. I det kommende år fortsætter aktualiteten blandt andet med musical-opsætningen af ’Askepot’, og de populære Black Voices koncerter.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.