Weilerstein & De syv dødssynder

Fdsabgjfdshjkfhkds
Se spilletider
Køb billet

Amerikansk sæsonafslutning

Sæsonafslutningen bliver en hyldest til det pulserende amerikanske musikliv, og der er hentet inspiration i både jazz, blues, bebop, rock’n’roll og kabaretgenren.

Der indledes med Duke Ellingtons charmerende musikalske portræt af New York bydelen Harlem. Han tager lytterne med på gåtur søndag morgen – med hans egne ord:  ”Vi går fra 110th Street op ad 7th Avenue, nordpå gennem det spanske og vestindiske kvarter mod det erhvervsområde, der ligger på 125th Street... Du kan høre en parade passere forbi, eller en begravelse, eller du kan genkende musikken fra dem, der stiller krav om borgerrettigheder.”

Bernsteins moderne fortolkning af Shakespeares Romeo og Julie, musicalen West Side Story udspiller sig blandt rivaliserende bander i New York. Den opnåede hurtigt enorm succes og blev Bernsteins signaturværk. Senere samlede han ni musikalske højdepunkter fra musicalen i et orkesterværk, som også er på programmet denne aften.

Koncerten og sæsonen rundes af med en semi-iscenesat opførelse af Bertolt Brecht og Kurt Weills samfundskritiske klassiker De syv dødssynder. Det musikdramatiske værk er en satirisk skildring af det kapitalistiske samfund, dobbeltmoral og et spørgsmål om, hvor langt man vil gå for at opnå et bedre liv.

Gratis koncertintroduktion v/Jan Mygind kl. 18.30 i Intimsalen

Program
Duke Ellington: Harlem            
Leonard Bernstein: Symphonic Dances fra West Side Story
Pause
Kurt Weill: De syv dødssynder

Få rabat

Maestro-serien
Denne koncert indgår i Maestro-serien, som tæller de syv koncerter, Aalborg Symfoniorkesters chefdirigent Joshua Weilerstein dirigerer i sæson 2024-25. Køb billet til alle syv koncerter, og få 40 pct. rabat.

Limfjords-serien
Aalborg Symfoniorkester tilbyder endnu en koncert-serie med rabat, nemlig Limfjords-serien, som tæller otte symfoniske koncerter med internationale solister og dirigenter. Køb billet til alle otte koncerter, og få 30 pct. rabat.

Læs mere om rabatter og fordele her:
https://www.aalborgsymfoni.dk/BILLETTER---RABATTER/Billetsalg

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.