VOCES8: Twenty!

VOCES8 6 Credit Andy Staples
Se spilletider
Køb billet

Den britiske vokalgruppe VOCES8 fejrer 20-års jubilæum i Aalborg.

20 sange fra 20 år – sådan lyder gaven fra det verdensberømte britiske vokalensemble VOCES8, som lægger vejen forbi Musikkens Hus med sit 20-års jubilæumsprogram. Der venter publikum et meget varieret program med højdepunkter fra korets repertoire – alt fra Paul Simons The Sound of Silence over Elgars Lux Aeterna til Gershwins Slap That Bass.

“The singing of VOCES8 is impeccable in its quality of tone and balance. They bring a new dimension to the word ‘ensemble’ with meticulous timing and tuning.” (Gramophone Magazine)

“VOCES8 is the Rolls-Royce of British a cappella ensembles” (The Arts Desk).

VOCES8 er stolte af at inspirere folk gennem musik og dele glæden ved at synge. Gruppen turnerer globalt og optræder med et omfattende repertoire både i sine a cappella-koncerter og i samarbejder med førende musikere, orkestre og dirigenter. Alsidighed og en fejring af forskelligartede musikalske udtryk er centrale for ensemblet. VOCES8 brænder for musikundervisning og er flagskibsensemblet for VOCES8 Foundation, som aktivt promoverer 'Music Education For All' og når ud til 40.000 mennesker årligt.

Gruppen har optrådt på alverdens koncertscener – fra Wigmore Hall i London over Elbphilharmonie Hamburg og Cité de la Musique Paris til Tokyo Opera City og Sydney Opera House. Jubilæumskoncerten, som kan opleves i Aalborg, er med ensemblets egne ord ”en koncert med vores yndlings og mest populære stykker! Med musik fra flere århundreder ser vi tilbage på noget af den musik, vi er vokset op med, og vi synger værker af nutidige komponister, som vi er stolte af at kalde venner. Vi hylder også vores arrangører, herunder vores mangeårige arrangør-in-residence Jim Clements”.

VOCES8 har både udgivet albums på Decca Classics og på gruppens eget VOCES8 Record. Indspilningen af ​​Christopher Tins The Lost Birds blev nomineret til en Grammy i 2023.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.