Promenadekoncert

Promenade Ny
Se spilletider
Køb billet

Amerikanske komponister

Vi er klar med flag og højt humør, når det igen er tid til den årlige promenadekoncert. I år inviterer vi til festlig fejring af amerikansk musik, men der bliver selvfølgelig også plads til de sædvanlige favoritter, som vi kender dem fra The Last Night of the Proms – ikke mindst Elgars berømte værk Pomp and Circumstance.

Fra det amerikanske kontinent henter vi værker af komponister som Leonard Bernstein og Aaron Copland – blandt andet sidstnævntes værk Hoedown fra balletten Rodeo. Der bliver også plads til John Williams, som har skrevet andet end filmmusik. Da Los Angeles i 1984 skulle være vært for de olympiske lege, var det nærliggende at bede bysbarnet Williams om at komponere et værk. Det blev til Olympic Fanfare and Theme, som vi også kan se frem til at høre denne festlige aften.

På dirigentpodiet i år står britiske James Burton, og solisten finder vi vanen tro blandt finalisterne i Det Jyske Musikkonservatoriums solistkonkurrence. Hvem det bliver, afsløres senere på året.

Bestil koncertmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.