Orgel & Opera

Orgel & Opera MH 1
Se spilletider
DKK 50
Køb billet

Budolfi Kirke byder på koncert med Andrea Pelligrini

Med sit levende væsen fører Andrea Pellegrini publikum gennem et forrygende udpluk af arier. Huner en af Danmarks mest efterspurgte og prisbelønnede mezzosopraner-uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatoriumi 2003 og fra Opera Akademieti 2006. Hun debuterede på Det Kgl. Teater som Rosina i Rossinis Barberen i Sevilla i2006 og har siden sunget mange roller samme sted. Som koncertsanger har hun optrådt med alle danske orkestre samt orkestre i Sverige, Finland, Norge, Rumænien og i Malaysia.

Pellegrini akkompagneres af Budolfi Kirkes helt eget ”orkester”, nemlig orglet – trakteret af domorganist Jørgen Ellekilde. Orglet og dets mange forskellige muligheder og klange egner sig særdeles godt til et repertoire skrevet for orkester, og publikum vil blandt andet blive præsenteret for Ellekildes udgave af ouverturen fra Rossinis Den Tyvagtige Skade.

Gennem sin karriere har Andrea Pellegrini vist en særlig interesse for de genrebrydende kunstformer og for at bringe den klassiske musiktradition ud over rampen i nye sammenhænge. Nu står operaen og Jørgen Ellekilde for tur og de byder sammen velkommen til en inspirerende operakoncert.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Budolfi Kirke.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.