Nytårskoncerter

Nytårskoncerter

Untitled 2
Se spilletider
Køb billet

Dejlige traditioner

Skønne evergreens, vidunderlige wienervalse og dejlige melodier fra kendte musicals er på programmet, når vi blænder op for årets festlige nytårskoncerter. Caspar Phillipson er den syngende vært, der skal kæde løjerne sammen, og solisten i år er Lise Baastrup Nielsen. De er hver for sig kendt fra både film, teater og tv, og senest har vi set dem begge i DRs tv-serie Orkestret.

Deres samspil ved nytårskoncerterne bliver dog anderledes festligt. Publikum kan blandt andet se frem til en indsmigrende duet, Somethin´ Stupid som mange kender i enten versionen med Frank Sinatra og hans datter Nancy – eller senere med Robbie Williams og Nicole Kidman.

Ingen nytårskoncert uden de traditionelle, kendte og elskede værker fra Wien, men der bliver også plads til musicalhits som I get a kick out of you fra Cole Porters Anything Goes, hvorfra vi også skal høre orkestret spille den fantastiske ouverture.

Vi kan se frem til at høre Lise Baastrup Nielsen i det storslåede nummer Willkommen fra musicalen Cabaret, og så skal Lise og Caspar selvfølgelig også runde nogle danske evergreens – blandt dem Skibet skal sejle i nat. Mon vi får det længste kys i symfoniorkestrets nytårskoncert-historie?

Koncerten kan også opleves her
Lørdag 4. januar - Arena Himmerland, Støvring, kl.15.00
Tirsdag 7. januar - Gymnasiets Festsal, Hjørring, kl.19.30
Onsdag 8. januar - Mariagerfjord Gymnasiums Festsal, Hobro, kl.19.30

Torsdag 9. januar - Morsø Teater, Nykøbing Mors, kl.19.30
Fredag 10. januar - Dronning Ingrid Hallerne, Farsø, kl.19.30

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.