Musikkens Miks

Præsenterer Anne Linnet, Katinka Bjerregaard og Claus Hempler

Se spilletider
Køb billet

Siden 2014 har Musikkens Miks været en unik platform for mødet mellem de mest populære og spændende navne fra den danske rytmiske scene og den klassiske verden. Artister som Kvamie Liv, Pernille Rosendahl, Tim Christensen, Stine Bramsen, Mads Langer, Simon Kvamm og Søren Huss har gennem årene været en del af dette unikke koncept sammen med Aalborg Symfoniorkester.

Musikkens Miks 2024 præsenterer Anne Linnet, Kantinka Bjerregaard og Claus Hempler!
Tre solister der næppe behøver megen introduktion.

𝗔𝗻𝗻𝗲 𝗟𝗶𝗻𝗻𝗲𝘁 har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne. Et bagkatalog med adskillige soloalbums samt skaber af diverse bands, har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer.

𝗞𝗮𝘁𝗶𝗻𝗸𝗮 𝗕𝗷𝗲𝗿𝗿𝗲𝗴𝗮𝗮𝗿𝗱 har gennem et lille årti charmeret sig ind i danskernes hjerter med en imponerende spændvidde og ivrighed på at lade sin karakteristiske stemme blive hørt
– som sanger i Katinka Band eller på titelmelodier i dit fjernsyn, som prismodtager til Steppeulven eller bølgebryder i Toppen Af Poppen. Hun er en kvinde med følelserne uden på tøjet, og talentet til at udgive dem.

𝗖𝗹𝗮𝘂𝘀 𝗛𝗲𝗺𝗽𝗹𝗲𝗿 har en succesfuld karriere. I bandet Fielfraz og som solist, hvor han har udgivet en håndfuld klart definerede plader, der giver ham ry som en af vores store, stildannende sangere. Hempler har modtaget to priser ved Steppeulven 2020, samme år vandt han to Carl-priser og er desuden modtager af både Dan Túrell-medaljen og F.P. Jacs Mindelegat.

Solister vil sammen med Aalborg Symfoniorkester fremføre sange fra deres bagkatalog i nye symfoniske arrangementer.

Som en bonus skriver de i samarbejde med klassiske komponister hver et nyt værk, inspireret af egne musikalske lydbilleder, men designet til fremførsel af Aalborg Symfoniorkester. Værkerne får urpremiere ved koncerten i Musikkens Hus. De tre komponister, der i 2024 hjælper solisterne på vej, er Christian Balvig, Adi Zucanovic og Kathrine Windfeld.

Arrangør: Musikkens Hus i samarbejde med Aalborg Symfoniorkester.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.