La Bohème

Koncertversion
Aalborg Operafestival

Sofie Sanger 009295
Se spilletider
Køb billet

Koncertversion af Puccinis mesterværk
En god begynderkoncert

Tag med til 1830’ernes Paris, hvor bohemelivet leves hos de fire fattige kunstnere Rodolfo, Marcello, Schaunard og Colline. Kærligheden er stor, da digteren Rodolfo møder syersken Mimì. Men kærligheden er også svær, og modsatrettede følelser og jalousi opstår, og først da det er for sent, indser de, hvor meget de elsker hinanden.

Aalborg Operafestival præsenterer en reduceret koncertversion af Puccinis mesterværk med nogle af Skandinaviens bedste unge sangere og Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Tobias Ringborg. Det bliver en koncert fyldt med kendte og elskede melodier, der emmer af passion, hjerte og smerte.

Aalborg Operapris 2024

Før musikken starter, løftes sløret for modtageren af årets Aalborg Operapris. 

Ved denne opførelse af Puccinis klassiker kan publikum opleve flere af de tidligere modtagere af prisen,  nemlig Sofie Elkjær Jensen (2014), Audun Iversen (2010) og Nicolai Elsberg (2021).

Aalborg Operapris er muliggjort ved en donation fra Det Obelske Familiefond.

Aalborg Operafestival er støttet af Aalborg Kommune, Det Obelske Familiefond, William Demant Fonden, TOYOTA-FONDEN og Knud Højgaards Fond.

Bestil koncertmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.