EDEN – Joyce DiDonato

Naturen og musikkens helende kraft

JOYCE Eden Sergijasanada Presse
Se spilletider
Køb billet

Den amerikanske mezzosopran Joyce DiDonato er Artist in Residence i 2024 i Musikkens Hus. Det betyder, at vi hele tre gange får besøg af verdensstjernen. Hun kommer med tre forskellige koncertprogrammer og vælger man at købe billet til alle tre koncerter, opnår man 25 pct. rabat.
Se rabatlink nederst her på siden.

Aalborg var et af de allerførste steder og er nu igen det eneste danske stop på mezzosopranens store fire-årige projekt, EDEN, der bringer hende og det italienske orkester Il Pomo d’Oro rundt på en verdensomspændende turné til ikke færre end 45 koncerthuse på fem kontinenter.

Selv siger Joyce DiDonato:
”Bringing EDEN to Aalborg was an absolute highlight of my tour and season: I knew immediately I wanted to return. I was impressed immediately by a beautiful sense of a vibrant and emerging artistic community there, as well as an eagerness to embrace new experiences. I am so looking forward to a wonderful and rewarding residency here in the coming season”.

EDEN forener musik og drama, og med projektet vil DiDonato sætte fokus på klimakrise og skærpe publikums bevidsthed om naturens – og musikkens – helende kraft.

I hver by engagerer ensemblet et lokalt ungdomskor til dels at deltage i en række workshops, dels at være med på scenen og synge EDEN-hymnen Seeds of Hope sammen med Joyce DiDonato.

Koncertens omdrejningspunkt er albummet EDEN, der udkom i 2022. De enkelte numre udforsker flere aspekter af menneskets forhold til naturen, og her er værker af blandt andre Gluck, Mahler, Wagner og Cavalli. Maxim Emelyanychev dirigerer, lysdesignet er af John Torres og desuden medvirker skuespiller Manuel Palazzo.

Medvirkende:
il Pomo d'Oro, orkester
Maxim Emelyanychev, dirigent
Joyce DiDonato, mezzosopran/producent
Manuel Palazzo, skuespiller
Marie Lambert-Le Bihan, sceneinstruktør
John Torres, lysdesign

Rabat
Køb billet til alle tre koncerter med Joyce DiDonato, og få 25 pct. rabat.

De tre koncerter er
Dido & Aeneas – Joyce DiDonato / Lørdag 10. februar 2024
Songplay – Joyce DiDonato /Fredag 15. marts 2024
EDEN – Joyce DiDonato / Lørdag 31. august 2024

Rabatlink:
https://www.ticketmaster.dk/event/540287?language=da-dk&CL_ORIGIN=49a5c4b7b2b38d284aae&f_legacyMode=1

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.