Kenny Washington

Den GRAMMY-nominerede jazz- og soulsanger Kenny Washington begejstrer publikum over hele kloden med sine sjælfulde fortolkninger, sin tilsyneladende grænseløse rækkevidde og sin opfindsomme scatsang.

Skærmbillede 2023 11 03 Kl. 09.18.46
Se spilletider
Køb billet

Selvom Kenny Washington har en travl og international tidsplan finder han ind i mellem tid til at optræde i Danmark, med 3 af Skandinaviens mest anerkendte musikere. I 2015 indspillede dette orkester albummet ”Moanin” på Jazzhus Montmartre i København. I 2021 blev Kenny Washington GRAMMY-nomineret i kategorien “Best Jazz Vocal Album” hvilket bestemt ikke var ufortjent, da han betegnes som en af verdens bedste, nulevende jazzsangere.

Til daglig bor den amerikanske sanger i San Francisco men han kommer vidt omkring, ikke bare i verden, men også i projekter med andre kunstnere. Han har bl.a. arbejdet med navne som Gregory Porter, Elvis Costello og Roberta Gambarini samt turneret med Wynton Marsalis, Eric Reed og Joe Locke.

Kenny Washington er født i New Orleans, hvor han som barn sang gospel i kirken og spillede saxofon iskolebands. Og det var netop i skolen at han mødte to talentfulde teenagebrødre ved navn Branford og Wynton. Således inspireret af Brdr. Marsalis fik Kenny Washington mod på at studere musik på Xavier University i Cincinnati. Derefter sang han i US Navy Band, udstationeret i Japan. I dag har Kenny Washington optrådt i det meste af verden og han turnerer jævnligt i USA, Asien og Australien. Men heldigvis har han også et svagt punkt for at synge i Danmark.

Vil du være en del af Klubben? Læs om de fordele du kan få som medlem af Musikkens Jazzklub 

Bestil koncertmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.