Vent med at blive skilt til i morgen

Med Christina Sander og Nina Claire Crossland

Image004
Se spilletider
Køb billet

Et show om svangerskab, moderskab, ægteskab, galskab og du ved... garderobeskab.

Der er meget at tage fat på, når Christina Sander og Nina Claire Crossland går på scenen og taler om de svære, urimelige og til tider latterlige situationer, vi alle kan havne i som kvinde, mor og kæreste. De to populære influencere skaber et helt særligt fællesskab i salen og indgår i en hylende morsom dialog med publikum om alt fra forventningspres til presseveer – godt krydret med nye sandheder om vasketøj, bleskift, madpakker og sexliv... eller mangel på samme? Og mon ikke også telefonen ringer hos den berømte Krænkelses-hotline?

Gå ikke glip af dette unikke show, der giver dig begavet indsigt i graviditet, fertilitetsbehandling, the mental load, løngab, tissekoner og meget, meget mere. Christina og Nina forsikrer dig om, at vi er mange kvinder, der oplever de samme situationer og har den samme slags udfordringer. Så selvom du tror, det kun er din mand, den er gal med, er vi måske i virkeligheden alle gift med den samme mand? Så vent lige med at smide ham ud. Måske er det ikke udelukkende hans skyld...

Christina Sander
Journalist, influencer og mor til 3. Christina er kendt for at dele moderskabets og parforholdets udfordringer med ærlighed og en god portion humor. Hun er kendt for at stå ved sine holdninger, og formidler dem med stor viden og præcision, som skaber et unikt sammenhold blandt hendes følgere. Christinas Instagram-profil er en blanding af ærlige beretninger, samfundsmæssige udfordringer og hjertevarme øjeblikke.

Nina Claire Crossland
Jura-uddannet, influencer og mor til 3. Nina er ikke bange for at dele sine skildringer af livet – altid med en humoristisk vinkel. Ninas Instagram-profil er en blandet pose bolcher af upolerede glimt fra en hverdag, som viser hjemmet både når det er pænt, når det hele sejler og når hun flår sig i håret over moderskab og parforhold. Med et ærligt og hjertevarmt perspektiv kommer du med helt indenfor i Ninas liv. Med humor og ærlighed sætter Nina en ære i at hendes følgere kan relatere til indholdet og føler sig set.


Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.