Joachim Stender – live 2024

1690X1250 IG Square 1080 1080 U Tourplan
Se spilletider
Køb billet

Joachim Kay Stender er marketingchef hos Gran Tourismo og måske landets største bil-entuiast. Du kender ham sikkert fra Youtube, Instagram – og måske fra tv.

Nu kan du endelig møde ham live, når han i efteråret rammer Musikkens Hus. Det gør han sammen med sin bror, skuespilleren Benjamin Stender. Benjamin hader biler og han vil udfordre Joachim med sine egne og ikke mindst dine spørgsmål!

Joachim har i årevis studeret og observeret bilkulturen i Danmark og er kommet frem til en bemærkelsesværdig konklusion – danskere har en forfærdelig bil-smag, og Danmark har verdens grimmeste bilpark! Gennem en blanding af personlige anekdoter, viden og ikke mindst humor vil Joachim denne aften udfordre, hvordan vores valg af biler afspejler vores værdier og prioriteringer som samfund. Og ikke mindst give sine personlige bud på, hvad der skal til for, at landet får en mere æstetisk tiltalende og måske endda miljøvenlig bilpark.

Det bliver en aften i bilernes tegn – men du lærer også manden bag skærmen bedre at kende. Ikke mindst vil du kunne opleve endnu ikke offentliggjorte optagelser og også finde ud af, hvilken bil der er bedst at have sex i...

Du bliver provokeret, du bliver klogere, og ikke mindst underholdt.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.