Din sovende intelligens

Foredrag med forsker og drømmeekspert Michael Rohde

Michael Rhode DK 2024 1920X1080 NO TEXT
Se spilletider
DKK 399
Køb billet

Vores natlige drømme bruges til meget mere, end vi tror. Michael Rohde er forsker i drømme og ubevidst intelligens og har studeret, hvordan vi kan forstå og udnytte vores drømme til at få vigtige informationer om vores mentale og fysiske helbred.

Glæd dig til et øjenåbnende og underholdende foredrag – og få meget mere ud af dine natlige drømme (også for dig, der ikke kan huske dine drømme).

Drømme og deres betydning
Du er i frit fald, dine tænder falder ud, du løber uden at komme nogen vegne... Selvom drømme kan handle om alt muligt, så er der flere drømme, som går igen hos rigtig mange mennesker. Få Michaels Rohdes forklaring på fænomenet og betydningen af nogle af de mest almindelige og spøjse drømme.

Drøm dig i live
Vores ubevidste intelligens (natlige drømme) er vanvittigt god til at fortælle os, når vi lever ude af trit med os selv. Indholdet af vores natlige drømme er på denne måde ”intuition” og ”mavefornemmelse” smidt lige i hovedet på os. Drømmetilstanden er desuden den mest kreative hjernetilstand vi har, og flere ting, herunder søgemaskinen Google, ville ikke eksistere, hvis ikke det var løsninger udtænkt i drømme. 

Det kræver selvfølgelig, at man både kan huske og forstå sine drømme. Begge dele kan læres – og er en del af foredraget.

Drømme og sundhed
Dine egne natlige drømme fortæller meget præcist om, hvordan du (egentlig) har det. Både kropsligt og mentalt. Eksempelvis kan dine drømme meget tydeligt fortælle dig, at du er tæt på at gå ned med stress. Om du har en fysisk sygdom – i et meget tidligt stadie. Alt sammen, hvis du ellers har for vane at lytte til dine drømme.

Om Michael Rohde
Michael Rohde er forsker og forfatter i drømme og ubevidst intelligens (drømmeekspert). Han er oprindeligt uddannet cand.merc. i International Business (CBS), har en bachelor i psykologi (Lund Universitet), og er desuden medlem af International Association for the Study of Dreams, IASD.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.