Comedyshow

Glæd dig til et storslået comedyshow med Lasse Rimmer, Mikkel Rask, Jacob Taarnhøj og Simon Talbot. De er fire af dansk standups mest betydelige navne, og nu kan du opleve dem på Musikkens Plads med udsigt til Limfjorden.

Comedysummertour MH 1920X870
Se spilletider
DKK 285
Køb billet

Lasse Rimmer
Har i mere end 20 år bevæget sig rundt i alle afkroge af den danske comedyscene. Karrieren begyndte i 1993, og gennem årene har han ubesværet og dedikeret bevæget sig inden for teater, film og tv. Lasse er fast morgenvært på Radio100 og en populær vært for programmerne ’Krejlerkongen’ og ’Stormester’.

Mikkel Rask
Leverer altid et unikt show. Mikkel vandt i 2015 ’DM i Stand-Up’ og har i de få år, som er er gået siden, etableret sig stærkt i den danske standup-branche. Han har bl.a. været medforfatter til ’Live fra Bremen’, ’Nørgaards Netfix’, ’Dybvaaaaad’ og ’Danish Dynamite’.

Nordjyden startede sin karriere i 2008, hvor han var en del af det aarhusianske standup-miljø, og har siden været en efterspurgt komiker. I efteråret 2018 var Mikkel Rask ude med sit første onemanshow ’Hvad Fatter Gør’, og i starten af 2021 udkom Mikkels special ’Klassisk Comedy’, hvor han viser essensen af sin standup: den helt traditionelle – uden tema, gimmicks eller lange historier.

Jacob Taarnhøj
Er en sand ordekvilibrist. Hans helt unikke og surrealistiske fortællestil gør hans shows til en ganske unik oplevelse. Den brede befolkning fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 blev nr. 2 ved ’DM i Stand-Up’ og samme år vandt Talentprisen ved ’Zulu Comedy Galla’, der understregede hans kæmpe talent over hele landet.

Jacob optog i 2018 sin første ’Comedy Special’, som til stadighed er en stor succes på TV2 Play. Han deltog i 2. sæson af tv-programmet ’Stormester’ i 2019 og kan senere på året opleves rundt omkring i landet i onemanshowet ’Krøllehjern’.

Simon Talbot
Har altid elsket at stå på en scene og lave standup. Han underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. Simon giver publikum indblik i sin egen krøllede version af livet, og der kvitteres med grin, så det gør ondt i mavemusklerne.

Simon er en af Danmarks helt store comedydarlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde gang på gang leverer solid underholdning til folket – bl.a. med sine onemanshows: ’Damp’ i 2011, ’Talle Alene i Verden’ i 2014, ’Mr. Copenhagen’ i 2016 og senest ’Make Denmark Great Again’ i 2018. Sidste år præsenterede han sit første engelsksprogede show ’Danish Invasion’, og til efteråret er han aktuel med sit nye onemanshow ’Optur'.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.