Lasher fest 23

I samarbejde med 1000fryd præsenterer vi en unik ny festival, hvor metalhoveder kan opleve nationale og internationale navne som Full Of Hell, Whores, Vi Som Älskada Varandra Så Mycket, Divide & Disolve m.fl. 

Facebook Cover (1)
Se spilletider
DKK Early bird: 255 kr / Normalpris: 295 kr
Køb billet

Med ambition om at vise hvad de mørkeste afkroge af Aalborgs musikscene og dens forgreninger ud i verden har at byde på, er metalfestivalen Lasher Fest 23 født. Festivalen danner ramme om ekstremmusik, der som fællestræk bevæger sig uden for den traditionelle metalmusik.

Blandt de første offentliggjorte navne finder vi f.eks. amerikanske Full Of Hell, kendt for deres abrasive grindcore, men også for deres grænsesøgende kollaborationer med japanske Masami Akita og hans harsh noize projekt Merzbow. Svenske Vi Som Älskada Varandra Så Mycket og Aalborgensiske Vægtløs er begge eksponenter for en mere inderlig og følsom tilgang til kontemporær metalmusik, mens australske Divide and Disolve og danske Hiraki behandler social retfærdighed i deres musik.

Første offentliggjorte navne:

Full Of Hell (US)
Whores (US)
Oxbow (US)
Divide and Dissolve (AUS) 
Vi som älskade varandra så mycket (SE)
Vægtløs - Hiraki - Telos - Puke Wolf - Syl - OXX - Bogwife -Andreas Tofteberg - Compulsion PRGM - Tina Mariane Krogh Madsen (DK)

 

Full Of Hell

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.