"Weird Al" Yankovic

Til foråret indtager verdens førende og bedst sælgende musikalske satiriker i historien Koncertsalen i Musikkens Hus. ”Weird Al” Yankovic lægger vejen forbi Nordens Paris som en del af hans nye verdensturné med titlen – og hold nu godt fast – The Unfortunate Return of the Ridiculously Self-Indulgent, Ill-Advised Vanity Tour.

MH 1080X1920 (28)
Se spilletider
DKK 455 - 1445
Afholdt

Han er vanvittig vittig! Verdensmester i sang- og musikvideoparodier. Kendt for parodihits som "Eat It", "Like a Surgeon", "Smells Like Nirvana", "Amish Paradise", "White & Nerdy" og "Word Crimes". "Weird Al" Yankovic er i den grad bygget af funnybones og har øre for musikken.

Frem for hans klassiske parodier vil Al med den nye world tour-optræden fokuserer på at spille fan-favorit-originaler ­– og der er nok at vælge fra i hans store katalog med 14 albums, som også karakteriseres af hans sjove tilgang til musikken. Koncerten bliver i en mere simpel og intim karakter end tidligere set. "Weird Al" Yankovic afviger fra sit sædvanlige storproduktionsshow. Ingen dikkedarer, ingen kostumer, ingen rekvisitter, ingen videoskærme – en sjælden mulighed for at komme helt tæt på den legendariske performer. 

Foruden det anderledes koncertformat er det sjældent, at mockpop-kongen optræder uden for USA. De danske ”Weird Al”-fans kan godt sætte kryds i kalenderen. Som en del af verdensturnéen bliver koncerten i Musikkens Hus blandt de første koncerter i over otte år, hvor den femdobbelte Grammy-vinder rejser over internationalt farvand. Foruden sit originale band med sig tager han sin mangeårige ven, den verdenskendte komiker Emo Phillips, med som support.

Emo Philips har opført over 7000 stand-up comedy-shows over hele kloden. Karrierens højdepunkter inkluderer hans roste comedy-album ‎E=Mo² og den timelange HBO-special Emo Philips Live på Hasty Pudding Theatre.

En banebrydende stjerne
"Weird Al" Yankovic er den bedst sælgende musikalske satiriker nogensinde. Hans 2014-udgivelse ”Mandatory Fun” var det første comedy-album i historien, der debuterede som nr. 1 på Billboards Top 200. Han har produceret så mange hits, at han som én af kun tre kunstnere kan skrive sig ind i en særlig klub af musikere, der har haft deres egne Top 40-singler i hver af de sidste fire årtier. De to andre er kæmpestjerne Michael Jackson og Madonna.

VIP-Pakken
Er du superfan og gerne vil møde ”Weird Al”, så er VIP-pakken vejen. Pakken indeholder følgende:
• En billet til en plads helt tæt på stjernen på de første 7 rækker
• Eksklusivt Meet & Greet med ”Weird Al” Yankovic
• Foto sammen med ”Weird Al” Yankovic – taget af en professionel fotograf. Fotoet markeres med showets info (dato, spillested, by). Se hvordan dit billede med Weird Al kommer til at se ud her
• Tidlig entré til koncerten
• En specialdesignet Vanity Tour-plakat, personligt signeret af Al
• Speciallavet "Weird Al"-tæppe i fleece
• Et mindeværdigt lamineret VIP-kort
• Adgang til merchandise shopping uden mange andre mennesker
• VIP-vært 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.