Video Games in Symphony

Med Video Games in Symphony hylder vi – nu for fjerde gang – nogle af de mest kendte stykker musik fra en række populære computerspil – alt sammen pakket lækkert ind af stort symfoniorkester og kor.

Videogames Hjemmesidebillede (1)
Se spilletider
Afholdt

Symfonisk koncert i Aalborg med temaer fra spillenes verden er en magisk oplevelse for både spil- og filmelskere”. Sådan skrev filmmagasinet Ekko i en femstjernet anmeldelse i 2019, da vi for anden gang præsenterede Video Games in Symphony.

Nu er det igen tid til at tage med Aalborg Symfoniorkester på en forunderlig rejse ind i computerspillenes fascinerende verden – godt hjulpet på vej af værten Elias Eliot – kendt fra podcasten Han Duo. Han vil styre os sikkert igennem aftenen, præsentere musikken og øser af sin store viden om spillene.

Computerspil
Du kan glæde dig til musik fra følgende spil:
The Legend of Zelda, World of Warcraft, Civilization IV, Super Mario Bros, Uncharted II, Destiny, Final Fantasy VIII, Undertale, Mafia: Definitive Edition, God of War (2005), Diablo III, Braid, Everybody's Gone to The Rapture, Myst og Chrono Trigger/Chrono Cross.

Elias Eliot
Elias Eliot er vært, radiovært og forfatter. Gennem ti år var han den ene vært på den populære podcast Han Duo - én af de førende podcasts inden for populærkultur i Danmark, hvor han formidlede film, serier og spil. I Han Duo regi har Elias også været flerårig vært på Spilprisen, tv programmet Soundtrack Service, hvor han formidlede filmmusik og historier, samt vært på to store filmkoncerter i DR Koncerthuset. Det er fjerde gang, Elias står som vært på scenen til Video Games in Symphony med Aalborg Symfoniorkester.

Elias Eliot er også medforfatter til to bøger ”I Koboldens Skygge” og ”Kødhavn”. Interaktive bøger, hvor det er læseren selv, der vælger handlingen. Netop nu er Elias i gang med at skrive sin tredje bog i genren, der samtidig bliver hans solo debut.

Marianne Heuer
Marianne Heuer er kandidatuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg (det daværende Nordjysk Musikkonservatorium) som elev af lektor Annette Bo Nielsen. Siden har hun studeret videre ved Bodil Øland og Ulrich Stærk, samt Bach-eksperten Kristian Sørensen i Leipzig.

Marianne er fast medlem af DR Koncertkoret, og har i denne funktion medvirket i talrige CD-indspilninger samt radio- og TV-transmitterede koncerter i og uden for DR Koncerthuset. Desuden er Marianne tilknyttet DR Vokalensemblet og Bo Holtens Musica Ficta.

Marianne er jævnligt solist i både lied- og kirkekoncerter rundt om i landet, og har bl.a. høstet fine anmelderroser for sin medvirken i Nordjysk Sangselskabs koncerter.

Coro Misto
Koret dirigeres af Søren Birch, og er et klassisk kammerkor, bestående af 24 sangere fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg Universitet og det klassiske musikliv i Aalborg.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.