TYVSTART FORMEL 1 SÆSONEN 2024

Med Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen

Tyvstart Formel1 2023 1920X1080
Se spilletider
DKK 309 - 384
Afholdt

Med foredraget TYVSTART FORMEL 1 SÆSONEN 2024 får du den bedst mulige start på Formel 1-sæsonen. Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen er klar med en unik, underholdende og nørdet opvarmning fyldt med dramaer og detaljer. Vi ses til en aften med fuld fart i krydsfeltet mellem anekdoter, holdninger, nørderi og spørgsmål fra publikum.

Sæsonen 2024
Bliver 2024 et bedre år for Kevin Magnussen og Haas? Kan Mercedes, McLaren eller Ferrari udfordre suveræne Verstappen og Red Bull? Hvilken betydning kommer budgetloftet til at spille i en rekordlang sæson med 24 løb? Alt det og meget mere giver Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen svar på denne aften. De to Formel 1-kommentatorer lægger også vægt på de emner, der optager dig forud for 2024-sæsonen, så der er også sat god til af til spørgsmål fra publikum i salen.

Masser af drama og detaljer
John og Jens dykker ned i de dramaer og detaljer, som de selv mener er de allermest fascinerende. Der er næsten altid forklaringer og historier bag dramaerne, som de færreste kender - og dem vil de rigtig gerne dele med alle de danske Formel 1-fans. Samtidig går de i dybden med de ændringer, der er sket i de forskellige teams hen over vinteren, så du er godt klædt på, når du sætter dig for at se sæsonens første grand prix.

Du kan også glæde dig til at høre om nogle udvalgte historiske øjeblikke, som i John og Jens´ øjne peger frem mod den nye sæson. Og så er der selvfølgelig fighten mellem kørerne på banen, mudderkastningen i medierne mellem teamcheferne og de uendeligt mange fascinerende detaljer om racerne.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.