TV 2 Nytårsfesten 2024

TV 2 inviterer for niende år i træk inden for i Koncertsalen i Musikkens Hus til et absolut brag af en nytårsfest med nogle af Danmarks allerbedste bands og kunstnere – i år med Melvin Kakooza som vært.

Nytårsfesten 2024 Logostill
Se spilletider
Afholdt

Nytårsfesten 2024 er soundtracket til en festlig og glad aften, hvor du som publikum i Musikkens Hus oplever det hele før resten af Danmark. Så find det store smil frem, og deltag i festen, når vi sammen tager forskud på fejringen af det nye år.

Årets vært Melvin Kakooza er klar til at guide dig gennem en perlerække af musikalske indslag, som leveres af nogle af landets største artister.

Glæd dig til at opleve:
Malte Ebert & Svea S, Scarlet Pleasure, Hjalmer, Pil, GOBS, Patina, Blæst, Bathsheba og Topgunn sammen med Danser med piger samt Ericka Jane, Dopha & BBYBITES.

Nytårsfesten 2024 på TV 2 løber over tv-skærmene i de danske stuer umiddelbart efter rådhusklokkerne har ringet det nye år ind.

Alle gæster skal sidde på sin plads kl. 19.40, da dørene til salen lukkes grundet tv-produktion.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.