THERMALIST - Den livsforlængende antistress-kur

Foredrag med Susanna Søberg

Susanna Soberg 2023 1080X1080 ALT NO TEXT
Se spilletider
DKK 334
Afholdt

Gør dig klar til en iskold rejse, der efterlader dig varmere og sundere end nogensinde før. Susanna Søberg er førende ekspert indenfor kulde, varme og åndedrættet i forhold til et sundere liv med mindre stress. I Susannas foredrag får du formularen på den livsforlængende antistress-kur, der kan løfte dit humør og stabilisere din mentale balance.  

THERMALIST 
I Susanna Søbergs foredrag kommer du med på en videnskabelig rejse rundt i hele verden – forbi ældgammel viden og ny forskning – for at finde svaret på, hvorfor vi bør lære at elske kulden og varmen. Så vi kan forlænge vores levetid, blive mindre stressede og mere glade.

I et letforståeligt sprog trækkes der på videnskabelige undersøgelser inden for biokemi, stofskifte, neurologi og fysiologi. Forskningen perspektiveres med eksperter fra hele verden – og med folk med lidelser, hvor kulden har givet dem livsmodet tilbage.

STRESS OP FOR AT STRESSE NED
I tusinder af år har mennesker udsat sig selv for kulde og varme i troen på, at det holdt dem sunde og raske. Den viden er gået tabt, og som konsekvens frygter vi i dag ekstreme temperaturer – især kulden. Susanna Søbergs forskning i stofskiftet og nervesystemet viser, at ganske lidt ”mikrostress” med kulde, varme og åndedrættet som styrepind kan forebygge langvarige stress og livsstilssygdomme. 

Der skal mindre til, end du tror. Så start med at komme ind i varmen til et forrygende foredrag med Susanna Søberg.

Om Susanna Søberg 
Susanna er ph.d. og førende ekspert i, hvordan man kan stresse op for at stresse ned med kulde, varme og åndedrættet. På www.soeberginstitute.com tilbyder hun bl.a. onlinekurser, der på forskningsbaseret viden afhjælper stress og forebygger livsstilssygdomme. Hun har skrevet bogen Thermalist og debutbogen Hop i havet, der er oversat til 13 sprog.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.