The Savage Rose

The Savage Rose behøver næppe nogen større præsentation. I 2023 er det 55 år siden bandet The Savage Rose spillede deres debutkoncert på Plænen i Tivoli. Siden er det blevet til 26 albums og utallige koncerter i ind og udland på store etablerede scener, men også i flygtningelejre og andre brændpunkter i verden, og nu igen i Musikkens Hus.

MH 1080X1920 (26)
Se spilletider
DKK 430
Afholdt

Annisettes store vokal er tryllebindende og det absolutte omdrejningspunkt i musikken. Hun og bandet må betragtes som et af landets allerstørste rockfænomener. Bandets DNA er aktivistisk og ekspressivt, men musikerne har altid fundet en kunstnerisk balance og har haft et utal af spændende samarbejder, f.eks. med Det Kongelige Teater om forestillingen Dødens Triumf, hvilket gør deres publikum mangfoldigt.

Annisette Koppel er det eneste originale fortsættende medlemmer. The Savage Rose anno 2023 består, udover Annisette, af Naja Rosa Koppel og Amina Carsce Nissen (kor), Anders Holm (trommer), Frank Hasselstrøm (horn, keyboard), Jacob Haubjerg (bas), Las Nissen (guitar) og Dan Hemmer (hammond). Der er derfor samlet nogle af de allerbedste musikere, som mestrer at formidle musik med sjæl og vilje samt et budskab om fred og kærlighed.

Denne The Savage Rose koncert kommer rundt i sange fra hele deres karriere – både klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser. Nogle af deres største hits tæller ”Wild Child” og ”Homeless”.

The Savage Rose har i alle 55 år haft noget på hjerte – et evigt nærværende band. Vi ser frem til en aften med poetiske tekster sammensat med The Savage Roses rå lyd.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.