The Rock Orchestra by Candlelight

Rock på violin? Den er god nok! The Rock Orchestra by Candlelight er klar til at give dig en oplevelse udover det sædvanlige.
Efter en udsolgt debutturné har kammerorkesteret forberedt en ny sætliste med store rock- og metalnumre opført i helt unikke og dragende omgivelser.
Skærmbillede 2023 01 20 Kl. 11.03.42
Se spilletider
Afholdt

11 skeletudklædtemusikere puster med deres klassiske instrumenter en smuk, mørk energi i legendariske rock- og metalnumre. Der skiftes ubesværet mellem sublime melodier og kraftige mure af lyde der vil blæse dig bagover af begejstring. 

Orkesteret tager dig med på en rejse gennem rock- og metalgenrerne med de største numre fra de sidste 40 år. Du kan også forvente hits fra: Pink Floyd, Metallica, Black Sabbath, Rage Against The Machine, Linkin Park, Led Zeppelin, Guns N Roses – alt sammen i samarbejde med the London Symphonic RockOrchestra.

"Der er intet så spændende som at vise folk, hvor kraftfuldt et orkester kan spille en genre, som du normalt aldrig ville høre dem spille", siger Nathan Reed, grundlægger af The Rock Orchestra. “Vores orkester spiller enorme rock- og metalnumre og hylder de gyldne epoker, men appellerer også til en helt ny generation. Vi har fundet noget helt særligt.”

Netop det at mixe musikgenre på denne måde gør at The Rock Orchestra er unikke. Det klassiske instrumenter kommer til deres ret i vores Koncertsal og vi kan godt love mørk men god stemning når vi rocker med i et hav af stearinlys.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.