TÆT PÅ TOVE DITLEVSEN - I ORD OG SANG

Den kendte forfatter bliver betragtet med nye øjne, når Jens Andersen holder foredrag om hans bog DITLEVSEN.
Glæd dig til et nuanceret portræt af en af Danmarks store stemmer fortalt i ord og musik.

 

Jens
Se spilletider
Afholdt

Tove Ditlevsen og hendes litteratur har de seneste år fået en ny opmærksomhed med masser af international succes. En kvinde der på mange måder var forud for sin tid og som turde bruge sit eget liv - psykisk sygdom, misbrug og nederlag - nådesløst i sin litteratur. Samtidig var hun en stor og gudsbenådet humorist, der brugte ironi og sarkasme som våben i forfatterskabet, der var langt rigere og mere vidt forgrenet end de fleste ved.

Nu bliver hun betragtet med nye øjne. Med udgangspunkt i den nye, anmelderroste bog DITLEVSEN tager Jens Andersen tilhørerne med ud i både kendte og ukendte dele af Tove Ditlevsens kunst. Med en række nye kilder – private breve og ukendte manuskripter, glemte digte og selvbiografiske avisskriverier – tegner han på halvanden time det hidtil mest nuancerede portræt af én af de største i dansk litteratur.

Når ordene ikke rækker, bruger vi musikken, hvor pianist Kristian la Cour sidder klar med to buketter af Tove Ditlevsen sange fra en særproduceret Tove Ditlevsen-sangbog, som du får på aftenen, og kan tage med hjem, når aftenen er omme.

Nye digte, nye tekster og nye breve. Du får det hele og mere til, når forfatter Jens Andersen deler sin viden og fascination med salen.

Bogforside

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.