Sigurd fortæller om naturvidenskab

Teaterforestilling for hele familien: Glæd jer til en begivenhedsrig eftermiddag spækket med leg, læring og sang, når vi slår dørene op til Sigurd fortæller om naturvidenskab.

MH 1080X1920 (25)
Se spilletider
DKK 125 - 210
Afholdt

Hvorfor skinner Solen? Hvor langt er der til Månen? Hvad var Big Bang? Og hvordan kan vi blive bedre til at passe på vores klode?

Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien oven på succesen, Sigurd fortæller Danmarkshistorie, som spillede for udsolgte sale i hele Danmark. Sammen med multikunstneren Eskild Dohn har Sigurd udviklet sange, film, brætspil samt en bog, der introducerer både børn og voksne for naturvidenskabens utrolige verden.

I forestillingen tager Sigurd Barrett og Eskild Dohn publikum med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål? Her møder vi blandt andre Tycho Brahe, H.C. Ørsted og Niels Bohr, ligesom vi undervejs støder på essentielle spørgsmål, der handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad mod en mere bæredygtig livsstil?

Sigurd fortæller om naturvidenskab indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter og byder på leg og læring for hele familien. Og så danner forestillingen grundlag for gode og vigtige snakke bagefter.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.