Shu-bi-dua 50

Et af de største danske bands fylder 50 og hyldes med en koncert på Musikkens Plads i Aalborg. TV 2 sender koncerten, så hele Danmark er med til folkefesten.

Jjpaulo (1)
Se spilletider
DKK 350
Afholdt

Vuffelivov, Hvalborg, Sexchikane, Står på en alpetop og Den røde tråd. Få bands har som Shu-bi-dua produceret hits, som alle danskere kan synge med på. I 2023 er det 50 år siden, orkestret første gang spillede, og det fejres på Musikkens Plads. Det er TV 2 Danmark, der sammen med Musikkens Hus står bag fejringen, som får deltagelse af en perlerække af danske artister og vært Jacob Riising.

Shu-bi-du kan altså godt glæde dig til et fedt line-up:

Hardinger Band
Birthe Kjær
Michael Learns to Rock
Anders Blichfeldt
Djämes Braun
Martin Brygmann
Platt-form
Shaka Loveless
Pauline
Ida Laurberg
Danser med piger

 

Hver af de deltagende kunstnere vælger sit yndlingsnummer og synger sin helt personlige version af et Shu-bi-dua-hit. Flere af de tidligere medlemmer af bandet kommer også på scenen – både for at blive hyldet og for at deltage i festen. Det er Hardinger Band, der tæller Michael Hardinger, Jørgen Thorup og Kim Daugaard.

Orkestret, der bakker artisterne op, er det samme, som hver fredag aften står bag solisterne i ’X Factor’ på TV 2, nemlig The X Orchestra under ledelse af kapelmester Kim Zorde.

Inden koncerten indtager coverbandet Den røde tråd Musikkens Plads – så der er Shu-bi-dua-stemning fra start til slut. Repertoiret repræsenterer fest, fællesskab og ikke mindst fællessang! Med dem som opvarmning bliver fællessangen fra de forreste publikummer kun overdøvet af de bagerste.

Program:
Musikkens Plads åbner kl. 18. 
Support går på kl. 19-19.45.
Hyldestkoncerten starter kl. 20.45
Sluttidspunkt: ca. 22.15

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.