Bag Om Forbrydelsen – foredrag med Sebastian Richelsen

I dette medrivende foredrag vil journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen tage jer med ind i dømte psykopaters sind. Igennem Sebastians undersøgelser af sagerne og samtaler med gerningsmænd, personer tæt på gerningsmændene og pårørende til ofrene, vil han fortælle de gruopvækkende historier bag nogle af nyere tids værste danske kriminalsager og give et enestående indblik i forbryderens sind.

Sebastian MH 1690X1250 Copy
Se spilletider
DKK 309 - 359
Afholdt

Mennesket bag monstret
Sebastian Richelsen dykker ned i forbryderens liv for at undersøge hvornår mennesket blev til monstret og hvorfor. Hvem er han og hvordan er ondskaben opstået hos denne person. Sebastian vil vise mønstre og undersøge hvornår det gik galt i gerningsmændenes liv.

Nyeste teorier og reflektion
Sebastian har oparbejdet sig en stor viden indenfor området og tager pulsen på de nyeste teorier og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål som:
– Hvem er forbryderen og hvor kommer ondskaben fra?
– Hvad adskiller forbryderne og hvad driver dem?
– Hvordan efterforsker dansk politi disse gruopvækkende sager?

Om Sebastian Richelsen
Sebastian arbejdede i politiet i 10 år, hvor han ved siden af arbejdet læste til journalist. Han har siden arbejdet med true crime på flere forskellige platforme. Udover at være vært på en række tv-programmer primært omhandlende seriemordere, har Sebastian været medvært på Radio24syv programmet Politiradio. Sammen med komiker Anders Grau laver han seriemorder-podcasten ”Myrdet… af Richelsen og Grau”. Seneste er han dykket ned i Amagermandens liv og forbrydelser i podcasten Den Danske Seriemorder, som også er udgivet som bog, samt i tv-dokumentaren ”Amagermanden”.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.