Schubert & Brahms

Ufuldendt symfoni og et udvidet klaverværk

Jeremy Denk Foto Shervin Lainez 1690X1250 WEB
Se spilletider
Afholdt

Den amerikanske komponist Caroline Shaw er et spændende bekendtskab, der musikalsk favner utroligt bredt og konstant bryder barrierer mellem genrer. Aftenens værk er inspireret af Haydns menuetter fra Strygekvartetterne, op. 71 – stilarter mødes på tværs af tid, men det er umiskendeligt klassisk musik.

Symfoni nr. 8 – Den ufuldendte er komponeret af en mand i dyb kunstnerisk krise. Franz Schubert levede i Wien på samme tid som Beethoven, som overskyggede alle. Schubert søgte sit eget symfoniske udtryk, og man mærker hans indre kamp – både i den dramatiske 1. sats og i den smukke, lyriske 2. sats.

Brahms klaverkoncert er udvidet til fire satser – og hvilke fire. Klaveret bliver inddraget som en naturlig del af orkesteret, så koncerten bliver den perfekte symbiose mellem Brahms alvorsfyldte symfoniske udtryk og en perlerække af virtuose passager, hvor pianisten virkelig har travlt. Et krævende værk, hvor den prisvindende pianist Jeremy Denks talent foldes fuldt ud.

Program
Caroline Shaw: Entr’acte
Franz Schubert: Symfoni nr. 8 – Den ufuldendte
--
Johannes Brahms: Klaverkoncert nr. 2

Bemærk venligst:
Denne koncert indgår som én af 13 i en serie af symfoniske koncerter, hvortil der enten kan opnås abonnementsrabat eller koncertpakkerabat.

Læs mere om rabatter og fordele her:
https://www.aalborgsymfoni.dk/BILLETSALG/Billetsalg

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.