Sankthanskoncert

Med Eivør og Phillip Faber

Eivør Solo 1690X1250 WEB
Se spilletider
Afholdt

Traditionen tro fejrer vi midsommeren med en stemningsfyldt koncert med Aalborg Symfoniorkester og en særligt udvalgt solist. I 2024 er det færøske Eivør, der med sin helt specielle stemme vil fylde Koncertsalen med magiske toner. Hendes rødder ligger i de færøske kvad, men hun spiller et bredt spektrum fra jazz og folk over etnisk pop til klassisk.  Hendes musik er blevet brugt til trailers for både kæmpesuccesen Game of Thrones og Scorsese-filmen Silence, hun har været med til at lave musik til serien The Last Kingdom, og så modtog hun Nordisk Råds Musikpris 2021.

Phillip Faber indtager dirigentpodiet og styrer alle sikkert igennem koncerten, inden de medvirkende kor med skønsang fører publikum ud af Koncertsalen til sankthansfesten på Musikkens Plads med bål og taler.

Arrangør: Musikkens Hus i samarbejde med Aalborg Symfoniorkester.

Bestil koncertmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.