Sæson-
præsentation
2024-2025

20210506 MH Genaabning 02
Se spilletider
Afholdt

Få et dugfrisk sæsonprogram i hånden, find kuglepennen frem, og gør klar til at sætte kryds ved alle de spændende koncerter, du gerne vil opleve i den kommende sæson. Der er kompetent hjælp til at vælge fra scenen, hvor både orkestret spiller, og musikformidler Jan Mygind fortæller om nogle af de kommende highlights.

Der er musikalske smagsprøver på noget af den musik, der venter – både kendte og elskede numre og nye værker, som du slet ikke vidste, du gerne ville høre. Der er også små samtaler med musikerne undervejs.

Som noget nyt har vi valgt at gøre sæsonpræsentationen gratis for alle, så vi håber, rigtig mange vil finde vej til Koncertsalen denne aften og lade sig inspirere til at gå ombord i en ny sæson fyldt med lækker musik.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.