Rasmus Bjerg: Musikalsk One Man Show

Om et menneske eller noget der ligner

K1P6294 U
Se spilletider
Afholdt

Som skuespiller er Rasmus Bjerg i forvejen kendt for sine mange forskellige figurer fra tv, film og teater. Nu annoncerer han nyt musikalsk one-man-show med titlen: ’Om et menneske eller noget der ligner’.

Det nye show bliver helt sikket sjovt. Det bliver også alvorligt og måske endda rørende. Og så vil musikken fylde meget, når den alsidige kunstner synger og spiller selvkomponerede sange sammen med sine musikere Jan Kaspersen og Nicholas Findsen.

Der siges så meget om Rasmus Bjerg; at han synger fremragende, at han er sjov og dygtig og nogen mener sågar, at han måske kan spille på et instrument. Alle disse udsagn sætter Rasmus Bjerg på prøve i det nye show, hvor han tager publikum igennem sit liv som søn, ægtemand, far, entertainer, musiker, skuespiller og ikke mindst ”bare som et menneske”.

At han kan synge, er der vist ikke meget tvivl om. Efter sin hovedrolle som John Mogensen i hitfilmen ’Så længe jeg lever’, har Rasmus Bjerg med stor succes turneret land og rige rundt som John Mogensen. Nu har han kastet sig ud i dette nyt projekt, som han beskriver som en gang Svantes viser møder Niels Hausgaard med Rasmus Bjerg selv ved roret.

Det er ikke første gang, at Rasmus Bjerg har optrådt med et one-ma-show. I 2015 fik skuespilleren en fin succes med sit første one-man-show ’Endelig alene’, og i 2017 rejste han landet rundt med showet ’Solo#2: Vel-Bjerg'et’. Begge shows demonstrerede, at han er en fornem entertainer.

Nu kan publikum igen se frem til en underholdende aften med Rasmus Bjerg i front, når han til foråret besøger Musikkens Hus med sit tredje one-man-show.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.