Poul Krebs

Poul Krebs har spillet sin sidste store festival, men heldigvis er den folkekære sanger-sangskriver alt andet end færdig på landevejen. I løbet af foråret 2023 marker han sit 25. album med en danmarksturné, som involverer et besøg i Musikkens Hus.

MH 1080X1920 (19)
Se spilletider
DKK 365
Afholdt

Efter en magisk sommer med et triumftog af festivalkoncerter samt en sangskriver og et band i absolut topform retter Poul Krebs nu fokus mod de smukkeste teater- og koncertsale rundt om i landet. I foråret 2023 drager den danske musiker og hans band på en landsdækkende turné med hele bagkataloget i bagagen og rammer til februar Koncertsalen i Musikkens Hus.

- Man skal huske at fejre det, der er værd at fejre. Og 25 album er da i den grad værd at fejre. Vi kommer til at spille en ny type koncert: En tidsrejse med en sang fra hvert album helt tilbage fra den spæde start og til det sidste skud på stammen, albummet Sange til natten fra 2022. Og så kan vi kun drømme om, at I kan huske, hvor I var og med hvem, da I hørte sangene for første gang, fortæller Poul Krebs.

Der er altså lagt op til en helt særlig oplevelse med 25 sange, der tager publikum med på en tidsrejse 40 år tilbage til de første og mere ukendte album, over mange af klassikerne, vi alle kender og synger med på, og frem til Sange til natten. Tilblivelsen af 2022-albummet er baseret på mantraet om at opsøge det ukendte, og med sit band samt dygtige gæster, såsom Peter Sommer og Søs Fenger, viser Poul Krebs helt nye musikalske sider af sig selv.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.