Peter Sommer ”ALENE MED PALLE I VERDEN”

En af Danmarks mest unikke sangere og sangskrivere er særdeles aktiv i denne tid. Peter Sommer har udgivet en række forskellige albums, hvoraf ”PSPHPT” er en nyfortolkning af Sommers største sange i samarbejde med hans faste musikalske partner, Palle Hjorth. Til efteråret 2023 kan du se frem til, at Peter Sommer og Palle Hjorth tager på deres ”Alene Med Palle I Verden” turné.

Petersommer
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

Når vi skriver at Peter Sommer og Palle Hjorth er to meget aktive herre, mener vi det! Den efterhånden velkendte duo har senest spillet sammen i Peter Sommers teaterkoncert, ”I Morgen Er Alt Muligt”. Forestillingen modtog flere 4 og 5-stjernede anmeldelser. Derudover har Peter Sommer også været højaktuel på udgivelsesfronten med albums som ”Stærk Strøm Henover Ujævn Bund” fra 2020, ”De Uforelskede I København” fra 2022 og ”PSPHPT” - Sidstnævnte er et album fra 2021 er med nye, nedtonede versioner af Sommers vigtigste sange fra bagkataloget. Palle Hjorth spiller selvfølgelig på samtlige albums.

Peter Sommer er kendt for sit tankevækkende og lyriske univers og for at lægge stemme til store fortællinger om livet og kærligheden på en eminent reflekterende måde. Hans litterære sangtekster er ofte præget af ordspil og hverdagsanekdoter. Han er flere gange blevet belønnet med flere Steppeulv-priser og statuetter ved Danish Music Awards. Anmelderne roser gang på gang Peter Sommers tårnhøje musikalske ambitionsniveau og ærlige granskning af den svære kærlighed.

Sommer og Hjort har prøvet dette koncert koncept af ved få koncerter sidste år, med begejstring fra anmelder og publikum – vi kan derfor godt love dig en intim oplevelse med alle de fantastiske sange du kender fra Peter Sommer.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Play

Peter Sommer - 'Elskede At Drømme, Drømmer Om At Elske

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.