Nytårskoncert

Det nye år bydes velkommen med sprudlende og klassiske nytårskoncerter med alt fra vidunderlige wienervalse over traditionelle nytårsværker til smukke arier.

Denise Beck 1690X1250 WEB
Se spilletider
Afholdt

Solisten i år er den lyriske, dansk-tyske sopran Denise Beck, der til daglig bor i Berlin, men har hele verden som sin scene. Hun optræder jævnligt i store opera- og koncerthuse i Wien, München, Amsterdam, Oslo og Moskva, og herhjemme har hun både sunget hos Den Jyske Opera og på Det Kgl. Teater.

Denise Beck har indspillet flere albums bl.a. med DR SymfoniOrkestret og Michael Schønwandt og har gennem tiden modtaget en lang række priser – blandt dem Inga Nielsens mindelegat samt P2 Talentprisen. Denise Beck er uddannet på Universität für Musik und Darstellende Kunst i Wien 2004-2009, og hun tog solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København 2008-10. I december 2021 blev Denise Beck slået til Ridder af Dannebrog.

Værtsrollen er i år lagt i hænderne på skuespiller Jens Jacob Tychsen, der fik sit helt store folkelige gennembrud i 2013, da vi første gang kunne opleve ham som kvindecharmøren og smørtenoren, kongelig skuespiller Edward Weyse i Badehotellet på TV 2. Her fik Tychsen, der i øvrigt selv var kongelig skuespiller i otte sæsoner, også mulighed for at udfolde sit musikalske talent, og mon ikke, der også bliver lejlighed til at opleve det ved nytårskoncerten.

På podiet foran Aalborg Symfoniorkester står i år operadirigent Magnus Larsson, som nogen måske har hørt i de syv afsnit af podcasten Operaguiden på P2.

Koncerten er på turné i Nordjylland.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.