Nicklas Sahl - Solo 24

Nicklas Sahl gæster Musikkens Hus som eneste venue i Nordjylland på sin nye tour. Til koncerten spiller han alle de velkendte sange, som vi kender fra radioen, fulgt af en helt ny sang.

Nicklas Sahl 1690X1250
Se spilletider
Afholdt

Med sange som New Eyes, Planets, Four Walls, Standout Be Special og Quit Sugar har Nicklas Sahl manifesteret sig som en af Danmarks stærkeste pop-artister. Han har udgivet den ene slidstærke sang efter den anden, og med den nye turné følger en helt ny sang: Get Me Up, der handler om at bede om hjælp, når livet uundgåeligt tester én i ny og næ.

Som noget nyt går Sahl på denne tour efter at skabe nogle magiske, intime aftener ved at gå fuld solo – ham alene på scenen uden band.

– Det er ikke uden nerver, jeg tager på min første deciderede solo-turné. Det er en disciplin, som jeg har en del ærefrygt for. Der er ikke et band at gemme sig bag, eller nogen man kan kaste skylden på, hvis noget lyder mærkeligt. Samtidig glæder jeg mig virkelig meget til nogle magiske, intime aftener, hvor musikken kommer helt tæt på og ind til kernen af, hvad det er, jeg står for som sangskriver og musiker, forklarer Nicklas Sahl.

Sahls succes har vokseværk
Siden debuten i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter. Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – og hans popularitet og succes har vokseværk. 2022 brugte den unge sangskriver på utallige koncerter med band – ikke kun i Danmark men også i nabolandet Tyskland, hvor han har spillet ad tre omgange.

2022 var også året, hvor Nicklas Sahl blev stemplet som toppen af poppen, da han deltog i det populære TV 2-program af samme navn.

Support: Cevil
Cevil debuterede i efteråret 2023 med sin hudløst ærlige single “Don’t Speak”, der i en anbefaling fra GAFFA blev beskrevet som: “Listig vocoder, stille strenge og en stensikker vokal der taler direkte ind i tidsånden og cementerer hende som en kunstner, vi næsten ikke kan vente med at høre endnu mere fra.” Siden har den unge musiker udgivet sit andet udspil i form af den melankolske “What You Came For”.

Med sin kompromisløse popmusik, der har et snert af retro- og hyperpop, trækker Cevil inspiration fra mange forskellige afkroge af musikkens verden. Fra St. Vincent til HAIM og Caroline Polachek kredser Cevils inspirationskilder særligt om den antifabrikerede lyd, der oser af integritet: En integritet, der også tydeligt skinner igennem Cevils eget katalog.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.