Musikkens Beat præsenterer: Afskum, Emmadop & Laura Ziani

Musik er med til at skabe et tidsbillede. Vi har samlet tre kunstnere, vi mener, kan være med til at sætte lyden for 2020’erne. Der er store følelser i spil og aktuelle emner, der gennem musikken får et ungt friskt perspektiv. Du vil få præsenteret tre up-coming kunstnere med hver deres twist på popmusik - et beat, du virkelig skal være med på!

MH 1690X1250
Se spilletider
DKK 125
Afholdt

Arrangementet er flyttet til 1000fryd

Musikkens Beat præsenterer er flyttet til 1000fryd samme dag og samme tidspunkt.

Adresse: Kattesundet 10, 9000 Aalborg

Alle billetkøbere har fået direkte besked på mail.

Om Laura Ziani
Musikken løber i blodårerne på multiinstrumentalisten Laura Ziani - et helt nyt skud på den alternative popstamme, der allerede har fået ros af Soundvenue, Politiken mfl. De store følelser og tanker er på spil, men det flyder aldrig over. For hos Ziani leveres det hele i en blændende blanding af drama og nærvær, hvor blandt andet cello og klaver spiller over for hektiske klap og elektroniske trommer.

Laura Ziani, der spiller cello, har studeret først på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium - men fik et behov for at skabe og bevare en musikalsk nysgerrighed. Derfor begyndte hun at skrive sine egne sange hjemme i sin stue og begyndte på Rytmisk Musikkonservatorium. I mødet med produceren, Birk Storm, blev det til en lyd af alternativ blød pop med klassike greb båret af Lauras smukke vokal og dragende sangtekster i fokus.

Laura Ziani drives af behovet for at gå i dialog med sine lyttere om relationer – og om at deale med psykologiske udfordringer som depression og stress i det effektive samfund, vi lever i.

Laura udgav sit debutalbum 'Breathwork' til 5-stjernede anmeldelser i både GAFFA og Soundvenue.

Om EmmaDop
EmmaDop vil med moderne synthpop, der nedbryder barriererne mellem genrer og normer. De trækker på både en klassisk songwriting og amerikansk rooted rytmisk musik - og en europæisk afart af folk-rock, prog og pop. Komplekst, men simpelt. Smart uden at være fabrikeret. Oprigtigt uden at være højtideligt.

På en scene er der skruet op for energiniveauet, der det til trods bibeholder en fantastisk inderlighed, og går rent ind hos publikum. Dette viste sig ved duoens optræden på SPOT Festival i 2021, og med EmmaDop på scenen er man garanteret en gennemført koncertoplevelse, der sent går i glemmebogen.

Om Afskum
Afskum. Navnet emmer af dårligdom. Dette kunne næppe være længere fra virkeligheden. Forestil dig i stedet keyboard-bårne popsange i mol, leveret af en charmerende snøvlevokal, som synger fortrydelsesrige tekster fra et tankerigt sind. Det er musik, som fylder lokalet og vejer tungere, end overfladen lige afslører.

Bag Afskum finder vi Prince Askar og hans fortællinger om livet som ungt menneske. 

GAFFA: "Med en vild blanding af iskolde synth-keys, energiske trommer og målrettede basgange lyder den instrumentale del af Afskum som noget, Future Islands kunne finde på. Men så er der hovedpersonen, Prince Askar. Først er der hans karakteristisk dybe stemme. Dernæst hans usammenlignelige scenetilstedeværelse, hvor man det ene sekund ser ham råbe ,som var han i livsfare og det næste krummer han sig helt sammen og snakke-synger, som var han bare en knægt. Man kan ikke andet end tabe kæben over hans kompromisløse scenetilstedeværelse."

Afskum har endnu ikke udgivet noget officielt.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.