Michael Learns to Rock

Efter en lang række udsolgte koncerter i 2023 vender MLTR tilbage med endnu en række popfester. Det gamle katalog af hits bliver hentet frem og fremført af de altid velspillende musikere som stadig leverer pop i verdensklasse. 

2
Se spilletider
Afholdt

Med over 30 år på scenen har, Michael Learns To Rock styr på hvordan man levere en fantastisk musikoplevlese. Hundredvis af koncerter er blevet spillet og millioner af albums er blevet solgt i hele verdenen.

Med et globalt rekordsalg på 11 millioner fysiske album siden debutalbummet i 1991, er Michael Learns To Rock-historien ikke kun én af de mest succesrige, der nogensinde fra Danmark, men også en historie om en undtagelse: deres vej til succes har aldrig handlet om skandaler, skilsmisse, stoffer eller nogen ekstrem måde at leve på. Det har altid handlet om musikken – Deres utrolige gave til at skrive, indspille og spille fantastiske popsange.

Du kender sikkert store hits som Thats Why og Sleeping Child, som var nogle af de store hits i 90’erne. Den seneste udgivelse fra MLTR er singlen Children Of Tomorrow udgivet i november 2021.

Play
Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.