Maximillian

Oplev Toppen af poppen-aktuelle Maximillian live, når han gæster Musikkens Hus for første gang i januar 2023.

MH 1080X1920 (12)
Se spilletider
DKK 195
Afholdt

På Spotify har en af hans sange over 113 millioner afspilninger. Blandt hans fans er selveste Justin Bieber. For to år siden hørte han Maximillians Beautiful Scars, som han anbefalede til sine mange følgere. Men hittet er ikke en enlig svale. Blandt andet er sangen Ripples blevet hørt over 25 millioner gange på Spotify.

Mens COVID-19 rasede, tog Maximillian Østasien med storm og satte alverdens popstjerner til vægs med et af de største hits i 2020. Denne sommer kunne han endelig gengælde kærligheden, han mærkede dengang, med et visit på den anden side af kloden, hvor Beautiful Scars ikke blot gjorde Maximillian til en af de mest streamede danske artister på globalt plan, men også banede vejen for en hudløst ærlig sangskriver, der om nogen kan sætte ord på den rodløse ungdom.

På sin nye single, I’m Not Me, river Maximillian igen ubekymret op i følelser, der skal synges ud, så de kan mærkes. - I’m Not Me handler om at fokusere på sig selv. Om ikke at spilde tiden på at gøre et andet menneske lykkeligt – et menneske, som i bund og grund ikke gengælder alt det, du giver, og som ikke gør noget godt for dig i dit liv og for den, du er, fortæller Maximillian.

I’m Not Me
er den første nye udgivelse fra Maximillian, siden han sendte sit debutalbum, Too Young, på gaden i oktober sidste år. Og trods sin tvetydige titel viser singlen præcis, hvem Maximillian er: En alsidig musikalsk kunstner og gudsbenådet sanger, der siden sin debut som blot 17-årig fik toneangivende internationale medier til at spå den unge komet som en af fremtidens skandinaviske stjerner. Maximillian formår at tryllebinde – om det er på Bøgescenerne i Skanderborg eller på et udsolgt Store VEGA i København

Support: SASO
SASO er en ung, dansk sangerinde, der med sin engelsksprogede pop-musik og rå vokal er ved at slå sit navn fast på den danske musikscene. Hendes rejse ind i musikbranchen startede, da hun blev spottet af rapperen Sivas i 2019 og efterfølgende signede med Sony Danmark. Siden da har SASO udgivet sin debut EP, hvor hun med nummeret Damn gik nummer et på P3 listen og hurtigt rundede over 1 million streams på Spotify med sin sang Howl. Af hendes EP fulgte en nominering til Årest Nye Navn til The Voice Awards 2021 og hendes første headliner koncert i et udsolgt Ideal Bar.

2022 har været et travlt år for SASO, der med sine 3 single-udgivelser for alvor har markeret sig på dansk radio. Pop-sangerinden har samtidig høstet rosende ord i diverse medier for sine koncerter, hvilket kulminerede med en koncert i Lille Vega og efterfølgende live-optræden i Go Morgen Danmark.

Med sin opløftende, fængende tracks og karakterfyldte rå vokal, er SASO, som Gaffa beskrev det, ”klar til at angribe Danmarks øregange”.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.