Lydmor // Support

Dronningen af dansk elektronisk musik vender tilbage til sit elektroniske rige når hun flyver på hendes Space tour i 2024

Lydmorweb (1)
Se spilletider
Afholdt

Tag med LYDMOR på en musikalsk rejse tilbage til fremtiden når hun optræder med hendes nye Space Tour, der rammer København, Aarhus, Odense og Aalborg i foråret 2024.

Space Tour kommer til at indeholde elementer fra alle aspekter af LYDMORs virke, men der er ikke nogen tvivl om at det visuelle kommer i højsædet. Der er store oplevelser i vente.

Publikum fik en forsmag på den tilbagevendende elektroniske matriark i sommeren’23. På Heartland Festival fik Lydmors koncert et propfyldt telt og et feststemt publikum til at koge over. GAFFA fastslog i anmeldelsen, at LYDMOR er “en af nationens største musikalske genier” og kvitterede med fem stjerner og ordene: 

Det her er LYDMOR, præcis som du har set hende før. Bare bedre. Det er en næste-generations computerprocessor. Hurtigere, mere kølig og energieffektiv. Ultra organisk sæt leveret med musikalsk overlegenhed og overmenneskelig all-over-the-placeness.Sidst Rossander var til tramp, genfødte hun sit spillested. Denne gang har Rossander genfødt LYDMOR”

Space Tour består af 4 shows i de 4 største byer I Danmark, og kommer til at bestå af en excentrisk sammenblanding af alt hvad LYDMOR står for. Dette er en tour og et show man ikke bør gå glip af. Specielt fordi LYDMOR er kendt for ikke at gentage sig selv, men i stedet altid søge nye veje hver eneste gang. 

 

Support // Moonbee

MoonBee har haft et travlt 2023. Med førstesinglen ‘Bottomless Pit’ blev hen valgt som en af 9 finalister i DRs KarriereKanonen, anden single ‘Summit Up’ lå som Ugens Upcoming på P3 i 3 uger i træk og derudover medvirkede ‘Bottomless Pit’ i krimiserien Sommerdahl sæson 6.

Bag kunstner-aliasset MoonBee finder man sanger og sangskriver Gry Colding (hen/hens). Gry voksede op i Vestjylland, på Skjern enges åbne vidder, hvor der var plads til at skråle på cyklen på vejen hjem fra skole. Det stod ikke i kortene, at MoonBee skulle blive musiker, med to forældre som var politibetjente, men de månedlige koncerter på den nærliggende Vostrup Musik Efterskole, skulle vise sig at blive starten til et liv med musikken som omdrejningspunkt.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.