Lux Aeterna – det evige lys

Koncert for lyset med to kor og Aalborg Ungdomssymfoniorkester

Midtvest Pigekor
Se spilletider
Afholdt

Hvert år til Allehelgen samler Den Jyske Sangskole de talentfulde sangere i MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor for at opføre et storslået requiem. De 100 sangere bliver i år akkompagneret af det nye Aalborg Ungdomssymfoniorkester under ledelse af Mathias Skaarup. Morten Lauridsens smukke requiem Lux Aeterna kan både opleves i Aalborg og i Herning – henholdsvis 4. og 5. november 2023.

Allehelgens tusmørke brydes af lys, når 100 sangere fra Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor opfører værket Lux Aeterna – Det evige lys i samarbejde med Aalborg Ungdomssymfoniorkester. Kor og orkester opfordrer publikum til at lade musikken fra dette fantastiske værk omslutte sig og fylde den mørke allehelgenstid med lys, håb og vellyd.

MidtVest Pigekor
MidtVest Pigekor vil sammen med Herning Kirkes Drengekor og Aalborg Ungdomssymfoniorkester opføre Morten Lauridsens requiem Lux Aeterna, der er inspireret af lyset i alle dets former. Det sker ved to koncerter – dels i Musikkens Hus i Aalborg, dels i Herning Kirke – 4. og 5. november.

Herning Kirkes Drengekor
Herning Kirkes Drengekor vil sammen med MidtVest Pigekor og Aalborg Ungdomssymfoniorkester opføre Morten Lauridsens reqiem Lux Aeterna, der er inspireret af lyset i alle dets former. Det sker ved to koncerter – dels i Musikkens Hus i Aalborg, dels i Herning Kirke – 4. og 5. november.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.