Lisa Nilsson & Mattias Torell

Det bliver både sjovt, rørende og fyldt med god musik, når danskernes yndlingssvensker Lisa Nilsson går på scenen i Koncertsalen sammen med den svenske guitarist Mattias Torell. Historiefortælling og spilleglæde går hånd i hånd, når de to optræder sammen.

MH 1080X1920 (10)
Se spilletider
DKK 480
Afholdt

Lisa Nilsson og Mattias Torell har arbejdet sammen siden 1992, og det tætte partnerskab smitter af på scenen. De testede det intime duo-format ved en lille håndfuld koncerter tidligere på året, og nu er de klar til at brede det ud over flere spillesteder. Ingen koncerter bliver ens, og setlisten vil byde på hits fra bagkataloget, personlige favoritter og en række numre, der passer til det intime setup. Lisa Nilsson glæder sig utrolig meget til den kommende turné og udtaler blandt andet:

”At spille kun os to er utroligt udviklende og spændende - et fortroligt samarbejde, der bygger på tillid. At spille lidt slagtøj og synge er sjovt, og jeg elsker, at der også er plads til lidt standup og fortællinger. Det her show er lige dele humor og hits, en samtale om livet og det at være menneske. Der bliver plads til både grin og gråd.”

52-årige Lisa Nilsson slog for alvor igennem i Danmark i 1992 med sit tredje album Himlen runt hörnet. Det var også med det album, samarbejdet med Mattias Torell tog sin begyndelse, og gennem årene har de både spillet og skrevet flere numre sammen.

Selv er Lisa Nilsson en alsidig kunstner, der både har sunget, indspillet og skrevet sange med mange forskellige kunstnere og orkestre – herunder også bigbands og symfoniorkestre. Hun har medvirket i film og sunget titelmelodien til Hella Joofs film En kort, en lang, hvilket blot øgede hendes popularitet i Danmark.

Mattias Torell er en mangefacetteret guitarist, der har arbejdet med Lisa i næsten 30 år. De deler begge en stor kærlighed til soul, brasilianske rytmer og jazz, og duoen har skrevet flere af Lisa Nilssons store numre sammen. Mattias Torell har spillet med et hav af orkestre og solister, blandt dem Hanne Boel, Orup, Bo Kaspers Orkester, Robyn, Eric Gadd og Eagle-Eye Cherry og Roxette.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.