Line Kruse "bånd"

Det skønne nye album, bånd, danner ramme om koncerten med violinist Line Kruse og hendes danske ”all-star”-septet, når hun til maj afslutter sæsonen i Musikkens Jazzklub.

MH 1690X1250 Copy (13)
Se spilletider
DKK 210
Afholdt

Line Kruse udgav i april 2022 albummet med titlen bånd, som er en musikalsk hyldest til alt, der binder os sammen. På albummet forekommer således et usynligt bånd mellem musikerne, som levendegør musikken og arrangementerne i toner, rytmer, frekvenser, stemninger og dynamik. Her hyldes både båndet til Danmark, hvor Line Kruse er født og opvokset, forbindelsen til den klassiske musik, som var hendes musikalske udgangspunkt, og båndet til det andet hjemland, Frankrig.

bånd medvirker i alt 24 musikere, heriblandt gæstevokalisterne Helgi Jonsson og Cæcilie Norby og Line Kruses franske strygeensemble, Bow Lines, samt hendes danske all-star septet bestående af Jesper Riis, Frederick Menzies, Steen Nikolaj Hansen, Peter Rosendal, Kaspar Vadsholt og Jonas Johansen.

- Jeg har kaldt albummet for bånd, fordi det giver så meget mening lige nu. Her er tale om en hyldest til alt det, der binder os sammen, til vores oprindelseslande og adoptionslande, til vores kulturer, som gensidigt beriges af vores møder og sammentræf, fortæller den danske jazzkomponist og violinist.

Musikkens Jazzklub
Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub foråret 2023, hvor du får 25 % rabat på de fem inkluderede koncerter samt en række unikke fordele. Læs mere, og køb dit medlemskab hér.

Play

Line Kruse - "bånd"

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.