Kristian Lilholt

Kristian Lilholt er en sikker entertainer. Han ophæver afstanden mellem scene og sal med god humor og kommunikation i absolut øjenhøjde.

Kristianlilholt 1920X1080
Se spilletider
DKK 255
Afholdt

I efteråret drager Kristian Lilholt ud på de danske spillesteder med sin familiære sangskat og lægger vejen forbi Musikkens Hus. Der er dømt varmt og vedkommende musik fra en fremragende musikmager.

Kristian Lilholt er en sikker entertainer. Han ophæver afstanden mellem scene og sal med god humor og kommunikation i absolut øjenhøjde. I maj udgav han nyt album. Lige Ud Ad Landevejen featuring Anders Blichfeldt og Lars Lilholt er første single og smagsprøve på albummet. Til koncerten i Musikkens Hus går Kristian Lilholt på scenen med guitaristen Frede Panduro og spiller primært numre fra brødrene Lilholts sangskat.

Kristian Lilholt er spillemand og sangskriver med meget store S’er. Han var med til at starte Lilholt Band op i 1983 og spillede i bandet i 22 år. Under coronaen genoptog brødrene Lilholt deres fælles sangskrivning, og det kom der nogle nye, fantastiske sange ud af. Det nye album rummer disse nye sange med prominente gæsteoptrædener, men også nye udgaver af nogle af brødrenes ældre sange.

Sammen med sin bror Lars skrev Kristian Lilholt nogle af Lilholt Bands bedste og mest populære sange. Han forlod Lilholt Band i 2005, og har siden opbygget sin egen musikalske karriere og fanskare.

Kristian Lilholt er kendt for sine store kunstbaserede LAND koncerter, men har spillet overalt i Danmark i trio- og kvartetformat. Han har også skabt en bemærkelsesværdig produktion af instrumental musik, der er kendt langt ud over Danmarks grænser. I den genre matcher han internationale navne som Enya og Mark Knopfler.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.